Bemutatkozás

A Borostyán Tóth Kft. egy családi vállalkozás, melyet Tóth László és Tóth Lászlóné alapított 2009 júniusában. A vállalkozás létrehozásának fő célja a cég profiljának oly módon történő bővítése, amely szorosan összefügg az általunk addig folytatott tevékenységgel, a kőmegmunkálással, valamint sírkőkészítéssel, melyet Tóth László 1984 óta egyéni vállalkozóként folytat. Célunk teljes körű temetkezési szolgáltatás nyújt, amely 2020-ban kiegészült a Dunaújvárosi köztemető üzemeltetésével.

Legfőbb célunk, hogy a gyászoló családok számára támaszt nyújtsunk és levegyük vállukról a szerettük elveszítésével járó teendők terheit. Ennek keretében cégünk vállalja a halotti anyakönyvi kivonat elkészítését, a temetéshez szükséges engedélyek beszerzését, a szertartás lebonyolítását. Koporsós és hamvasztásos temetéseket egyaránt vállalunk. 

Ügyfélszolgálati irodánk Dunaújváros Temető u. 45-ben található, ebben az épületben találhatók a temetéshez szükséges kellékek. Közel 100 db urna, valamint urnakoporsó közül választhat a család, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Koporsó választékunk széles skálán mozog, az egyszerűbbtől az igényesebb, keményfa koporsókig mindent megtalálhat. Emellett további temetési kellékek bő választékával állunk rendelkezésre. Vállalkozásunk rendelkezik halottszállító gépjárművel és a szertartásokhoz szükséges díszkocsival is.

Munkánk során három alapelvet követünk: szakszerűség, tisztelet és ügyfélközpontúság. Árképzésünket ennek jegyében rugalmasság jellemzi.